Connect with us

Hír

Laurent Duvernay-Tardif és Austin Blythe játékára is számít a Chiefs

A Chiefs belső támadófala kisebb csapást szenvedett el, miután kiderült, hogy Kyle Long nem lesz bevethető a szezon első harmadában. Jó hír azonban, hogy a guard Laurent Duvernay-Tardif és a center/guard Austin Blythe is a vártnál jobb egészségügyi állapotban van, így jó eséllyel pályára léphetnek az első fordulóban, mondta Brett Veach, a csapat GM-e.

A Kansas támadófala jelenleg úgy néz ki, hogy a Ravenstől megszerzett Orlando Brown és tavalyi harmadik körös Lucas Niang kezd a két szélen, míg belül a tavasszal igazolt Joe Thuney, az idei második körös Creed Humphrey, illetve a hatodik körös Trey Smith segítené Patrick Mahomest. Thuney-n és Brownon kívül viszont senkinek nincs még snapje az alapszakaszban, így nem árt, ha szükség esetén ott a veterán segítség (főleg Smith helyén).

A nyitóhéten a Chiefs a Browns ellen lép pályára hazai pályán, a vadonatúj OLine tehát egy Myles Garrett és Jadeveon Clowney fémjelezte védőfal ellen debütál.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
peter szabo
peter szabo
2021-09-04 19:38

Hát ebből az lesz hogy… Fuss,Forest,fuss!!! Ööö… Patrick. Az életedért… Amúgy kedves renningan, szépen kérlek,figyelj oda…”míg belül AZ tavasszal igazolt”… Na de kérlek, hogy lehetsz ilyen figyelmetlen!? Nem is tudom mit csináljak. Felháborító!!!😁

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x