Connect with us

Hír

Magyar játékos is ott lesz az NFL által rendezett londoni combine-on

Harmadik alkalommal rendez az NFL nemzetközi combine-t, ezúttal Londonban. Az esemény október 12-én lesz a Tottenham Hotspur stadionjában, és akik jól teljesítenek, azok meghívót kapnak az “Út az NFL-be programba”. Magyar vonatkozású is a hír, ugyanis a Fehérvár Enthroners linebackere, Zilai János is részt vesz az eseményen!

A londoni combine-ra 50 atléta kapott meghívást, akik különböző gyakorlatokkal bizonyíthatják a tehetségüket a megfigyelőknek. A legjobbak ezután egy kvázi ösztöndíjat kapnak, ami annyit takar, hogy három hónapon keresztül edzhetnek az Egyesült Államokban és tanulhatják az amerikai futball finomságait. Akik itt is jól teljesítenek, azoknak az NFL-es álom sem lehetetlen.

A program eddig olyan játékosoknak segített bejutni az NFL-be, mint az Eagles left tackle Jordan Mailata, a Bills defensive end Efe Obada, a Patriots fullback Jakob Johnson vagy a Washington tight end Sammis Reyes. Közülük Mailata futott be a leginkább, ő ugyanis nemrég kapott egy 4 éves, 64 millió dolláros szerződést az Eaglestől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!