Connect with us

Hír

Rövidhírek: Derek Wolfe nem játszik hétfőn, visszatér Tyrann Mathieu

Több kisebb-nagyobb esemény is történt az este, most ezeket foglaljuk össze nektek egy hírcsokorban.

A Ravenst továbbra is gyötri a sérülésbogár, ugyanis a védőfalember Derek Wolfe sem tud pályára lépni a csapat hétfő esti, Raiders elleni találkozóján.


A Raiders sem szolgált jó hírekkel a szurkolók számára, ugyanis a remek guard Richie Incognito nem lesz bevethető hétfőn. A helyén John Simpson fog kezdeni, aki 2020-ban negyedik körös volt és újoncként hét meccsen lépett pályára. Incognitón kívül a safety Roderic Teamer sem lép pályára.


Tyrann Mathieu végre lenyomta a Covidot, így ott lesz a Chiefs keretében a Browns elleni rangadón. Hasonló a helyzet a Dolphinsnál is, ahol a left tackle Austin Jackson került le még pont időben a Covid-IR-ről.


A Titansnek új rúgóra volt szüksége Sam Ficken IR-re rakása után, ezért a csapat leigazolta Michael Badgley-t. A korábbi draftolatlan játékos eddigi karrierje során 65 mezőnygólkísérletből 52-t értékesített, illetve 86 extrájából 82 volt jó.


A Cardinals IR-re tette a linebacker Dennis Gardecket, a helyére pedig Kylei Fittset igazolta le a gárda a gyakorlócsapatból. Utóbbinak tavaly 13 meccsen kilenc tackle és egy kiharcolt fumble került a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!