Connect with us

Hír

Sorozatban harmadszor kezdi IR-en a szezont Jalen Hurd

Ha van játékos, akinek a karrierjét a sérülések tették tönkre, akkor az Jalen Hurd. A 49ers elkapója sorozatban harmadik éve kezdi meg IR-en a szezont, egyedül az vigasztalhatja, hogy egyelőre nem tűnik season endingnek a sérülése.

Hurd 2019-ben a 49ers harmadik körös pickje volt, de azóta nem sikerült pályára lépnie az alapszakaszban. Újoncként egy hátsérülés miatt nem lépett pályára, majd másodévesen elszakította az ACL-ét. Idén is a térdével van probléma, és egyelőre csak az biztos, hogy az első három héten biztosan nem látjuk játszani.

Érdekesség vele kapcsolatban, hogy 196 centis magassága és 104 kilós tömege ellenére egyetemi karrierje nagy részén futóként játszott, 2015-ben és 2016-ban konkrétan Alvin Kamarával osztozott a snapeken a Tennessee-n. Nem volt azonban megelégedve az egyre csökkenő szerepével, ezért 2017-ben a Baylorra transzferelt, ahol egy év kihagyás után már elkapóként játszott. Első és egyetlen WR-ként töltött idényét 69 elkapással, 946 yarddal és négy TD-vel fejezte be, és azóta is várjuk, hogy az NFL-ben is kamatoztassa a sokoldalúságát.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
playmaker90
playmaker90
2021-09-12 11:12

Nem az a baj hogy IR-en kezdi, hanem hogy le se kerül onnan😔

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x