Connect with us

Hír

Sorozatban harmadszor kezdi IR-en a szezont Jalen Hurd

Ha van játékos, akinek a karrierjét a sérülések tették tönkre, akkor az Jalen Hurd. A 49ers elkapója sorozatban harmadik éve kezdi meg IR-en a szezont, egyedül az vigasztalhatja, hogy egyelőre nem tűnik season endingnek a sérülése.

Hurd 2019-ben a 49ers harmadik körös pickje volt, de azóta nem sikerült pályára lépnie az alapszakaszban. Újoncként egy hátsérülés miatt nem lépett pályára, majd másodévesen elszakította az ACL-ét. Idén is a térdével van probléma, és egyelőre csak az biztos, hogy az első három héten biztosan nem látjuk játszani.

Érdekesség vele kapcsolatban, hogy 196 centis magassága és 104 kilós tömege ellenére egyetemi karrierje nagy részén futóként játszott, 2015-ben és 2016-ban konkrétan Alvin Kamarával osztozott a snapeken a Tennessee-n. Nem volt azonban megelégedve az egyre csökkenő szerepével, ezért 2017-ben a Baylorra transzferelt, ahol egy év kihagyás után már elkapóként játszott. Első és egyetlen WR-ként töltött idényét 69 elkapással, 946 yarddal és négy TD-vel fejezte be, és azóta is várjuk, hogy az NFL-ben is kamatoztassa a sokoldalúságát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!