Connect with us

Hír

TJ Watt újra edzésben, de nem jön a nagy szerződés?

TJ Watt tegnap véget vetett a holdoutjának és idén először részt vett a Steelers edzésén. A 26 éves All-Pro játékos új szerződés reményében maradt távol a zöld gyeptől, és abból, hogy visszatért, azt gondolhattuk, hogy közel vannak a felek a megegyezéshez, vagy már akár össze is jött a nagy üzlet. Azonban Mike Tomlin főedző továbbra is azt feltételezi, hogy Watt hosszabbítás nélkül fog pályára lépni a hétvégén – írja az ESPN.

A Steelersnek pedig van egy olyan szabálya, hogy szezon közben nem ad új szerződést senkinek, szóval jelen állás szerint nagyon úgy néz ki, hogy Watt az ötödik éves opcióján fog idén játszani, majd jövőre ugyan szabadügynök lenne, de a csapat nyilván rá fogja tenni a franchise taget. A problémát a tárgyalásokkor minden bizonnyal az okozza, hogy a Steelersnek van egy másik szabálya is, méghozzá hogy az első éven túl nem hajlandóak garantált tartalmakat tenni a szerződésekbe, és nem akarnak precedenst teremteni, még egy olyan elit játékos miatt sem, mint Watt.

A pass rusher két éve a harmadik, tavaly pedig a második helyen végzett az Év Védője szavazáson, az utóbbi két évben 29,5 sacket szerzett és 156 nyomást generált, 10 fumble-t erőszakolt ki és még sorolhatnánk a statisztikáit, de mindenki egyetért abban, hogy az NFL egyik legjobb védőjéről van szó személyében. A Steelersnek pedig érdemes lenne hosszú távon magához láncolnia.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
frankovics.andras
frankovics.andras
2021-09-09 14:51

Hogy kell akkor elképzelni egy Steelers szerződést? Itt van első évben 30 misi Ben és találkozunk négy év múlva? Teljesíts jól és lesz még pénz?

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-09-09 08:49

Ben közben nyilatkozott, adjanak meg mindent, amit Watt kér, mert a liga legjobb játékosa.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x