Connect with us

Hír

Tuitt, Bateman, Harry, Hilton és a többiek: sokan kerültek IR-re

Megvoltak a keretszűkítések, azonban sok játékos bajlódott ilyen-olyan nyavalyákkal ligaszerte, akiket ezt megelőzően csak úgy lehetett volna sérültlistára tenni, ha az egész évet kihagyják. Sokaknak viszont kisebb a sérülése, ennek megfelelően most, az 53-as keretbe való beférés után lehetett őket IR-re tenni a szabályok szerint, és többen is erre a sorsra jutottak. Ez azt jelenti egyébként, hogy az alább felsorolt játékosoknak legalább három hetet kell kihagyniuk.

A Patriots vállsérülés miatt IR-re tette N’Keal Harryt. Bill Belichick nemrég azt mondta, hogy sokat vár a korábbi első körös elkapótól.

A Ravensnél az idei első körös elkapó Rashod Bateman került IR-re, illetve rajta kívül a szintén WR Miles Boykin is. Nagy volt a dögrovás a Hollók elkapói közt a nyáron, Sammy Watkins és Marquise Brown sem tudott sokat edzeni a csapattal.

A Steelers három játékost is sérültlistára tett: a védőfalból Stephon Tuitt, a támadófalból a tackle Zach Banner, illetve a futó Anthony McFarland. Előbbi kettő elég fontos kezdő.

A Coltsnál az első számú elkapó TY Hilton került IR-re, ahogy azt várni lehetett nyaksérülése után. Chris Ballard general manager azt mondta, hogy inkább hamarabb tér vissza, mint később, de ebből pontos időtávot nem tudunk kikövetkeztetni.

A Bearsnél a linebacker Danny Trevathan és a második körös újonc tackle, Teven Jenkins került IR-re. Jenkinsnek hátproblémái vannak, nagy csalódás, hogy még jó pár hétig nem tud bemutatkozni a gyenge falban.

A Jetsnél a linebacker Jarrad Davis, a safety Ashtyn Davis és a támadófalember Conor McDermott is sérültlistára került.

A Giants a szélvészgyors elkapót, John Rosst volt kénytelen IR-re helyezni.

Érdemes még megemlíteni, hogy a Vikingsnál a tight end Irv Smith sérülése komolyabb, mint elsőre várták és a teljes szezont ki kell hagynia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!