Connect with us

Hír

A Saints mindent megvizsgált a stadionválasztáskor, hogy több esélye legyen a Packers ellen

Ahogy arról beszámoltunk, a Saints kénytelen hazai pályájától távol játszani minimum az első heti Packers elleni meccsen, és a csapat Jacksonville mellett döntött. Most pedig az is kiderült, hogy mekkora háttérmunka volt a választás mögött, a Saints minden oldalról megvizsgálta a helyzetet, hogy a lehető legjobb esélyük legyen a Packers ellen.

A legfontosabb persze az volt Mickey Loomis general manager szerint, hogy a helyszín biztosítani tudja az NFL-mérkőzés lejátszásához szükséges feltételeket, mint például az összeköttetés a központtal a videós visszanézésekkel kapcsolatban stb. A GM ennél komolyabb részletekbe nem akart bocsátkozni, de Jeff Duncan utánajárt a dolgoknak és kiderített több tényezőt is, ami közrejátszott a döntésben.

A Saintsnél úgy gondolták, hogy a floridai meleg és páratartalom előnyt jelenthet nekik az északi Packersszel szemben, ráadásul mind a három floridai stadion elérhető volt arra a hétvégére (Miami, Tampa Bay, Jacksonville). Megnézték ehhez kapcsolódóan például Aaron Rodgers eredményeit az államban, ahol 3-4 a mérlege és 78,1 a passer ratingje.

Emellett azt is megnézték, hogy melyik stadionban várható a legnagyobb “hazai pálya előnye” a szurkolókat tekintve, azaz milyen nehéz Green Bayből odautazni. A három városból pedig Jacksonville-be volt a legdrágább a repjegy és az átszállások miatt ez volt a leghosszabb út is azon a hétvégén, megnehezítve a Packers-szurkolók dolgát.

Úgyhogy Jacksonville és a TIAA Bank Field lett a kiválasztott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!