Connect with us

Minden ami NFL

Utolsóból első rangsor – 2021

2002 óta mindössze kétszer (2014 és 2019) fordult elő olyan, hogy egyetlen csoportutolsóból sem lett csoportelső. 2020-ban a Washington Football Team mentette meg a csoportutolsók becsületét egy óriási hajrával, idén pedig még nehezebb dolguk lesz a tavaly leszereplő csapatoknak.

8. Detroit Lions

2019-es mérleg: 5-11
PO-csapat a csoportból: 2

A távozó Matt Stafford helyére Jared Goff érkezett, a tavalyi 1/3-as Jeff Okudah és az idei 1/7-es Penei Sewell is kiábrándító eddig, az elkapósor nulla, a védelemben alig van tehetség, az új főedző pedig egy lelkes laikus benyomását kelti – nem a legjobb előjelek.

Gyakorlatilag semmi ok nincs a bizakodásra. A tavaly ligautolsó védelem fejlődhet, de nincs az a rendszer, ami képes elmosni a kvalitásbeli hiányosságokat. Ez egyébként még nem is lenne olyan nagy probléma, ha a támadósorban lenne legalább egy minimális potenciál, de konkrétan teljesen vakon van az offense. Anthony Lynn futásközpontú offense-t akar, amikor a támadófalemberek jól csak passzhoz tudnak blokkolni. Van egy irányító, aki nem tud/szeret hosszú passzokat elereszteni, miközben az elkapósor tagjai rövid távon nem tudnak elszakadni, és egyetlen erősségük a go útvonal. Talán még a térdelés sem megy, mert Dan Campbell mindenkinek kiharapta a térdkalácsát.

További probléma, hogy a Packers Super Bowl-, míg a Vikings rájátszásesélyes, illetve a Bears is ott lehet egy 7-10/9-8-as szezon közelében a védelme miatt. Egyik csoportrivális sem számít jó matchupnak, a Lions egyetlen meccsén sem favorit – konkrétan nagyobb esélye van az 1/1-re, mint a három győzelemre.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!