Connect with us

Hír

Will Fuller személyes okok miatt nem játszik a héten, nem tudni mikor tér vissza

Will Fuller az első fordulót még tavalyi eltiltása miatt hagyta ki, és ugyan most visszatérhetett volna a pályára, mégsem fog bemutatkozni a Dolphins színeiben, ugyanis személyes okoknál fogva távol marad a csapattól – írja Joe Schad. Brian Flores főedző megerősítette a hírt, de részleteket nem közölt érhető módon. Az viszont meglepő volt, hogy nem válaszolt arra, hogy az elkapó vissza fog-e térni még idén a csapathoz.

“Közbejöhetnek dolgok az életben. Támogatjuk őt, támogatom őt. Hogy meglepetésként ért-e? Igen, de történnek ilyen dolgok, amik nem a normál mindennapi életünk részei. Megyünk tovább. Ő most ezzel foglalkozik és mi támogatjuk. Meglépjük a kellő változtatásokat és megyünk tovább.”

– mondta a főedző, via PFT.

A múlt hetihez képest változtatni nem kell ebből a szempontból, hiszen Fuller akkor sem játszott, de mivel szerdán még edzett, így nyilván úgy készültek, hogy ő is ott lesz a kezdőben a Bills ellen. A 27 éves, szélvészgyors elkapót idén igazolta a Dolphins $10 millióért, hogy veszélyes fegyverként segítse Tuát a fejlődésben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!