Connect with us

Hír

Za’Darius Smith és Bryan Bulaga is IR-re került

Két éve ezt a hírt olvasva a Packers szurkolók a mellkasukhoz kaptak volna: sérültlistára került Za’Darius Smith és Bryan Bulaga is. Előbbi kiesése persze most is probléma, de utóbbi már a Chargers gondja.

Kezdjük azzal, aki jelenleg is Green Bay-ben játszik. Smith játéka már eleve kérdéses volt egy nem focival kapcsolatos hátsérülés miatt a nyitófordulóban, és mint kiderült, nem is volt jó ötlet erőltetni. Mindössze 18 snapet bírt a pályán, most pedig legalább három hetet ki kell hagynia. Nagy érvágás ez a csapatnak, ugyanis Smith messze a csapat legjobb pass rushere, tavaly 12.5 sacket, 12 TFL-t, 23 QB hitet és négy fumble-t jegyzett.

Ami az ex-Packer Bryan Bulagát illeti, ő is hasonló utat járt be, mint Smith, ráadásul ő is a háta miatt. Az OT játéka szintén kérdéses volt az első héten, bár Brandon Staley szerint day to day volt az állapota, szóval nem tűnt komolynak a dolog. Ehhez képest mindössze a mérkőzés felén bírt a pályán lenni és most legalább három hetet neki is ki kell hagynia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!