Connect with us

Hír

A 11. forduló legjobb játékosai

Szokásosan szerda reggel osztja ki az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 11. fordulóban. 

NFC

Az NFC-ben a hét támadója a Vikings elkapója, Justin Jefferson lett, aki 9 elkapásból 168 yardot és 2 TD-t termelt a Packers elleni csoportrangadón. Ez az első ilyen díja karrierje során. A védőknél a Cardinals pass rusherét, Chandler Jonest ismerték el, aki két sacket, egy kierőszakolt fumble-t és három QB hitet jegyzett a Seahawks ellen. Idén másodszor, karrierjében hatodjára lett ő a hét legjobbja. A speciális egységben az Eagles rúgóját, Jake Elliottot díjazták, aki négyből négy extra pontot és négyből négy mezőnygólt értékesített a Saints ellen.

AFC

Az AFC-ben a hét támadója a Colts futója, Jonathan Taylor lett, aki 204 scrimmage yardot és 5 touchdownt termelt a Bills elleni győzelem során. Taylor vezeti a ligát futott yardokban és TD-kben is. A védőknél a Chiefs falemberét, Chris Jonest ismerték el, aki 3,5 sacket, két negatív yardos szerelést, egy leütött passzt, egy kierőszakolt- és egy összeszedett fumble-t jegyzett a Cowboys ellen. A speciális egységben a Bengals rúgóját, Evan McPhersont díjazták, aki ugyan kihagyott egy extra pontot, de négy mezőnygólt is értékesített, ráadásul mindegyik 47 és 54 yard közötti volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!