Connect with us

Hír

A 11. forduló legjobb játékosai

Szokásosan szerda reggel osztja ki az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 11. fordulóban. 

NFC

Az NFC-ben a hét támadója a Vikings elkapója, Justin Jefferson lett, aki 9 elkapásból 168 yardot és 2 TD-t termelt a Packers elleni csoportrangadón. Ez az első ilyen díja karrierje során. A védőknél a Cardinals pass rusherét, Chandler Jonest ismerték el, aki két sacket, egy kierőszakolt fumble-t és három QB hitet jegyzett a Seahawks ellen. Idén másodszor, karrierjében hatodjára lett ő a hét legjobbja. A speciális egységben az Eagles rúgóját, Jake Elliottot díjazták, aki négyből négy extra pontot és négyből négy mezőnygólt értékesített a Saints ellen.

AFC

Az AFC-ben a hét támadója a Colts futója, Jonathan Taylor lett, aki 204 scrimmage yardot és 5 touchdownt termelt a Bills elleni győzelem során. Taylor vezeti a ligát futott yardokban és TD-kben is. A védőknél a Chiefs falemberét, Chris Jonest ismerték el, aki 3,5 sacket, két negatív yardos szerelést, egy leütött passzt, egy kierőszakolt- és egy összeszedett fumble-t jegyzett a Cowboys ellen. A speciális egységben a Bengals rúgóját, Evan McPhersont díjazták, aki ugyan kihagyott egy extra pontot, de négy mezőnygólt is értékesített, ráadásul mindegyik 47 és 54 yard közötti volt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x