Connect with us

Hír

A 8. forduló legjobbjai

Szerda reggel ismét kiosztotta az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 8. fordulóban. 

AFC

A legjobb támadó kisebb meglepetésre a Jets irányító Mike White lett, aki élete első kezdő meccsén 405 yardot és három TD-t (plusz két INT-t) jegyzett a Bengals elleni heroikus győzelem során. Adrian Phillips lett a legjobb védő a héten, aki Justin Herbert passzaiból kettőt is lehúzott, az egyiket ráadásul vissza is hordta TD-re (a másikból pedig egy mezőnygól lett). Tovább volt három tackle-je és egy QB hitje, alaposan kivette tehát a részét a Patriots győzelméből. A legjobb speciális egység játékos a Titans rúgója, Randy Bullock lett, aki a Colts ellen megnyert meccsen belőtt előbb egy 46 yardos egyenlítő mezőnygólt a negyedik negyedben, majd egy 44 yardos mindent eldöntő FG-t a hosszabbításban. Emellett mind a négy extráját belőtte.

NFC

Deebo Samuel ismét nagyot ment: a 49ers elkapója hat elkapásból 171 yardot szerzett a Bears ellen. Jelenleg vezeti a ligát meccsenkénti 117 yarddal (már 819-nél tart) és négy TD-t is sikerült szereznie. A legjobb védő a Cowboys LB Micah Parsons lett, aki 11 tackle-t, négy negatív yardos szerelést és egy QB-hitet jegyzett a Vikings ellen megnyert meccsen. A legjobb ST játékosnak járó díjat pedig Zane Gonzalez viheti haza, aki a Falcons ellen belőtt egy 23-, egy 29-, egy 51- és egy 57 yardos mezőnygólt, illetve egyetlen extráját is értékesítette, így a Panthers 19 pontjából 13-at ő jegyzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!