Connect with us

Hír

A 9. forduló legjobb játékosai

Szokásosan szerda reggel osztja ki az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 9. fordulóban. 

AFC

Az AFC-ben a hét támadója a Chargers irányítója, Justin Herbert lett, aki az Eagles ellen nem tudott hibázni. A találkozó során 32/38, 356 yard, 2+1 TD került a neve mellé, és a mérkőzés végén levezetett egy meccsnyerő drive-ot is, ami mezőnygóllal zárult. A védelemben a Jaguars harmadéves pass rushere, Josh Allen kapta a díjat, aki névrokona ellen szerzett sacket, interceptiont és még egy fumble-is összeszedett, plusz volt nyolc szerelése. A special teamben a Chiefs puntere, Tommy Townsend kapta az elismerést, akinek az év során nem sok dolga akadt, de most hat próbálkozásból 56,8 yardos átlaggal rúgott (nettó 54,3-as átlag), a leghosszabbja 64 yardos volt és hatból ötöt a 20 yardoson belülre helyezett.

NFC

Az NFC-ben a hét támadója a Falcons irányítója, Matt Ryan lett, aki az utóbbi hetekben bombaformában van. Most épp a Saints ellen 23/30, 343 yard, 2+1 TD került a neve mellé, és a találkozó végén kiosztott egy kvázi meccsnyerő hosszú átadást is Cordarrelle Pattersonnak, amiből aztán egy mezőnygóllal 27-25-re győzött a Falcons. A védelemben a Giants másodéves safetyje, Xavier McKinney kapta a díjat, aki két interceptiont is szerzett Derek Carrtól, az egyiket pedig visszavitte touchdownra. A special teamben a Vikings játékos, Kene Nwangwu kapta az elismerést, miután egy 98 yardos visszahordott TD-t szerzett, illetve egy fake punt során first downt is elért futással.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
2021-11-10 17:18

És J.C. Jackson? 2 IC, 1 picksix?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x