Connect with us

Hír

BREAKING: Hosszabbított tight endjével az Eagles

Hosszabbított Dallas Goederttel a Philadelphia Eagles. A tight end négy évre (2025-ig) írt alá és $57 milliót kereshet ez idő alatt, amiből $35 millió valamilyen formában garantált – írja Ian Rapoport. Ezzel éves átlagot tekintve ($14,25 millió) a harmadik legjobban fizetett játékos lett a posztján, csak Travis Kelce és George Kittle előzi meg, ellenben maga mögé szorította Mark Andrewst, Hunter Henryt, Jonnu Smitht és Austin Hoopert.

Goedertet a 2018-as draft második körében választotta ki az Eagles, és újonc évétől hasznos láncszeme volt a támadósornak. Eddig végig Zach Ertz árnyékában kellett dolgoznia, a veterán TE-t csak idén szezon közben cserélte el a csapat, előrevetítve ezt a hosszabbítást és a 26 éves Goedert szerepének növelését. Idén második a csapaton belül elkapásokban (29), yardokban (429) és TD-kben (2) is. Karrierje során 166 elkapásból 1894 yardot és 14 TD-t szerzett.

Ha csak a nyers számokat nézzük, akkor soknak tűnik a neki adott összeg, de ezeket második számúként érte el és az Eaglesnél úgy számolnak, hogy mostantól az offense egyik legtöbbet használt fegyvere lesz. Eddig nem volt előtérbe helyezve, de amikor pályán volt, akkor futásblokkolásban és elkapásoknál is jeleskedett.

Kevés a fiatal, tehetséges és jól teljesítő játékos az Eagles keretében, most az egyiket hosszabb távra is lekötötték. A 2018-as draft egyébként nem sikerült rosszul a csapatnál, hiszen ugyan csak 5 választása volt a Sasoknak, ebből hárommal hosszabbítottak (Goedert mellett a pass rusher Josh Sweattel és a left tackle Jordan Mailatával).

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
2021-11-19 20:04

Azért az elég baj, ha a szezon felénél valaki 2 darab TD-vel a csapat második legeeredményesebb elkapója lehet.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x