Connect with us

Hír

Dalvin Cookra és Deebo Samuelre is kihagyás vár

Két sztárjátékos is sérülést szenvedett tegnap a Vikings-49ers mérkőzésen, és ugyan a komoly problémákat elkerülték, kisebb kihagyás vár rájuk.

A Vikings futójának, Dalvin Cooknak kiment a válla és közben labdrum-szakadást is szenvedett és pár hét kihagyásra számíthat – írja Ian Rapoport. Ha jól megy a rehabilitáció, akkor a december 20-i Bears elleni találkozóra térhet vissza, így csak a Lions és a Steelers elleni meccseket kellene kiülnie – ha minden jól megy. Az 5-6-os mérleggel álló Vikings jelenleg a 7. kiemelt az NFC-ben. Cook helyét Alexander Mattison veheti át, mögötte pedig az eddigi visszahordásokkal villogó Kene Nwangwu kaphat szerepet.

A 49ers elkapójának (és ügyeletes futójának), Deebo Samuelnek ágyéksérülése van, ami szintén nem komoly, de kis időt ki kell hagynia – írja Ian Rapoport. Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem tudni. A 49ers jelenleg 6-5-tel az NFC 6. helyén áll, a három meccses veretlenségi szériában pedig nagy szerepe volt Samuelnek, aki a 10. forduló óta 305 scrimmage yardot és 6 touchdownt szerzett, idén pedig 1209 scrimmage yardnál és 10 TD-nél jár. A helyén Brandon Aiyuk lehet az első számú elkapó. A 49ers a Seahawksszal, majd a Bengalsszal játszik a következő két fordulóban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!