Connect with us

Hír

Egy fiatal pass rushert IR-re tett, egy másikat visszahozott onnan a Patriots

A Patriots a ma esti meccse előtt elvégzett pár roster mozgást: egyik fiatal pass rusherét IR-re tette, egy másikat pedig aktivált onnan.

Josh Uche került sérültlistára, aki a Browns ellen szenvedett bokasérülést, emiatt pedig minimum három meccset kell kihagynia. A Falcons után a Titansszel és a Billszel játszik a Patriots, utána pedig bye weekre megy, így Uchénak négy hete lesz kipihennie a sérülését. Az eddigi nyolc meccsén rotációs pass rusher volt, három sacket és három QB hitet jegyzett, futás ellen viszont pályára sem merték küldeni – ellenben coverage-be jól lépett vissza, ha azt kérték tőle. Még nem volt olyan meccse idén, ahol a snapek felén pályán lett volna.

A visszatérő pedig Chase Winovich, aki a hatodik heti Cowboys elleni meccsen sérült meg, előtte összesen három nyomásgyakorlást tudott felmutatni, de ő kicsit többet volt fent futás ellen a gyepen – coverage-be viszont őt nem küldik, tehát Uche helyét nem tudja egy az egyben átvenni. Érdekes, hogy Winovich játékideje mennyire visszaszorult, idén csak a snapek 18 százalékán volt pályán, míg tavaly 58 százalékban.

Szintén Patriotsszal kapcsolatos hír, hogy a futó Damien Harris átment az agyrázkódás protokollon, így játszhat ma éjjel a Falcons ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!