Connect with us

Hír

Veszélyben Jared Goff hétvégi játéka

Az utóbbi heteken felmerültek újságírói kérdések, hogy vajon Dan Campbell leültetné-e Jared Goffot a gyenge játéka miatt. A főedző erre nemmel válaszolt, azonban könnyen lehet, hogy kényszerűségből kell változtatnia, ugyanis hasizom-sérülés miatt Goff nem tudott edzeni a héten és kérdéses a játéka a vasárnapi Browns elleni meccsre – írja Tom Pelissero. Sőt, mivel utána Hálaadás alkalmából csütörtökön játszik a Detroit, így akár a Bears elleni összecsapást is kihagyhatja.

A helyét Tim Boyle veheti át, legalábbis ő kapta az első csapatos snapeket a héten. Boyle egyébként még IR-en van, miután az előszezonban megsérült, de az edzési periódusát már aktiválták és várhatóan visszahozzák az aktív keretbe is a mérkőzés előtt. A 27 éves Boyle draftolatlanként került a ligába 2018-ban, a Packersben húzott le három évet a Lions előtt. A cseréje egyébként David Blough lehet.

Goff idén 66,1%-os pontossággal dobált 2109 yardot, 8 TD-t és 6 INT-t, emellett volt hét fumble-je is (amiből négyet vesztett el).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!