Connect with us

Érdekességek

Három éve nem nyert hazai csapat Hálaadáskor

A tegnapi háromfogásos Hálaadásnapi menüben mindig a vendégek kerekedtek felül, a vendéglátók pedig szomorúan hajthatták nyugovóra fejüket, vagy fojthatták pulykába bánatuk. És ugyan a hazai pálya előnye eltűnőben van az NFL-ben, mégis furcsa, hogy három éve egyetlen otthon játszó csapat sem tudott meccset nyerni Hálaadáskor.

Idén a Lions kapott ki a Bearstől, a Cowboys a Raiderstől, a Saints pedig a Billstől. Tavaly a Lions a Texanstól, a Cowboys a Washingtontól, két éve a Lions a Bearstől, a Cowboys a Billstől, a Falcons pedig a Saintstől szenvedett vereséget. A három éves szakasz harmada nem annyira meglepő, hiszen a Lions mindig otthon játszik ilyenkor és évek óta gyenge gárdáról van szó, de akkor is furcsa ez a trend.

Persze idén egyébként is előnyben vannak a vendégek, hiszen 80-87-1 a hazaiak mérlege a szezonban, ami a legrosszabb arány lenne az NFL történetében. A rekordot a tavalyi szezon tartja, amikor először volt negatív a hazaiak mutatója (127-128-1). Az azt megelőző legrosszabb év pedig a 2019-es volt, amikor 132-123-1-es mérleget tudtak felvonultatni az otthon játszó csapatok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!