Connect with us

Hír

HIVATALOS: Lamar Jackson nem játszik ma!

Lamar Jackson ugyan nem edzett túl sokat a héten egy betegség miatt, pénteken végül nem került fel a Ravens végső sérülésjelentésére, így nem is gondoltuk, hogy kihagyhatja a mai Bears elleni mérkőzést. Tegnap azonban kérdőjelesre változtatta az állapotát a csapat, és ahogy közeledett a mérkőzés időpontja, egyre inkább arra tendált a dolog, hogy nem fog tudni pályára lépni.

A hivatalos inaktív lista másfél órával a találkozó előtt jön ki mindig, és ezen most szerepel Lamar Jackson neve, úgyhogy biztosan nem játszik ma a Bears ellen. A helyén Tyler Huntley lesz a kezdő irányító, a cseréje pedig Trace McSorley lesz.

Lamar szerdán és csütörtökön sem edzett és pénteken is csak limitáltan egy megfázásos betegség miatt, ami többeken is kijött az épületben, például az elkapó Rashod Batemanen vagy a center Bradley Bozemanen. Az irányító pénteken még azt mondta, hogy kiválóan érzi magát, a jelek szerint viszont rosszabbodhatott az állapota. Az ex-MVP eddig csak két meccset hagyott ki karrierje során, egyet mert koronavírusos volt, egyet pedig mert pihentette kezdőit a csapat.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kilroy
Kilroy
2 years ago

Kb.megusztuk a hianyat

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x