Connect with us

Hír

Elveszítette elit támadófalemberét a Packers

Nem csak a Vikings elleni csoportrangadót, de Elgton Jenkinst is elveszítette a Packers vasárnap. A kiváló left tackle/guard állapotáról egyelőre nincs hivatalos diagnózis, de Ian Rapoport információ alapján a csapatnál attól tartanak, hogy elszakadt az ACL-e, vagyis minden valószínűség szerint ki kell majd hagynia a szezon hátralévő részét.

Jenkins 2019-ben második körös játékos volt és eredetileg guardként képzelték el. Kiválóan játszott a fal belsejében, idén viszont David Bakhtiari sérülése miatt kimozgatták a szélre, ahol hasonlóan magas színvonalon teljesített. Az egész szezonban mindössze két sacket és 11 nyomást engedett, ebből is két sacket és nyolc nyomást az első három meccsen. Ennyi kellett neki, hogy megszokja az új posztját, az elmúlt négy találkozón már csak három nyomást engedett a bal oldalon.

Hatalmas érvágás a kiesése, a helyét ugyanis vagy a harmadik számú, 2019-ben draftolatlan Yosuah Nijman, vagy a 2012-ben ötödik körös, karriercsere Dennis Kelly veheti át. Habár David Bakhtiari hamarosan visszatérhet, ami ezt a problémát megoldja, de Jenkins kiesése ettől függetlenül nagy problémát jelent majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group