Connect with us

Hír

Joey Bosa és Jerry Tillery is Covid-IR-re került

A koronavírus nagyon ráment a Steelers-Chargers meccsre. A Pittsburgh-ből jó eséllyel Ben Roethlisberger és a safety Minkah Fitzpatrick is hiányozni fog a Covid-protokollok miatt, míg a Chargers tegnap este tette IR-re a defensive end Joey Bosát és a defensive tackle Jerry Tilleryt.

A Los Angeles Times információi szerint Tillery oltott, Bosa viszont nem, és mivel a Chargers nem zárta ki már most a játékát a hétvégére, így arra következtethetünk, hogy közeli kontaktként került a listára. Ha így van, akkor a szabályok értelmében 5 nap múlva, épp a meccs napjára térhetne vissza, amennyiben nem produkál pozitív tesztet. Tillerynek két negatív tesztre van szüksége 24 óra eltéréssel, a tapasztalatok azt mutatják, hogy egy meccset neki szinte biztosan ki kell majd hagynia.

Bosa idén is elit szinten játszik: már 37 nyomásgyakorlásnál tart, van öt sackje és 15 stopja – rajta kívül egyik védőfalembernek sincs 18-nál többje a csapatban. Tovább rontja a helyzetet, hogy bár Tillery nem játszik különösebben jól, de pont ő az, aki 18 siettetéssel és három sackkel a csapat második legeredményesebb védőfalembere.

A hiányukban Kyler Fackrell, Justin Jones, Linval Joseph, Christian Covington és Uchenna Nwosu alkotná a kezdő védőfalat, ami jó eséllyel az egyik, ha nem a leggyengébb lenne az egész ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!