Connect with us

Hír

Le’Veon Bell Baltimore-ban sem tudott megújulni, így kivágja a Ravens

A Ravens elküldi Le’Veon Bellt, a futó már el is búcsúzott a csapattól a közösségi médiában. “Fáj a döntés”, mint írja, ugyanakkor a baltimore-i kaland minden percét élvezte és köszöni Eric DeCostának és John Harbaugh-nak a lehetőséget.

Bell 2013-ban a Steelers második körös játékosa volt és 2018-ig erősítette a csapatot (vagyis megvolt a pikantériája a Baltimore-ba való igazolásának). Ez idő alatt háromszor lett Pro Bowler és All-Pro, valamint 129 total yardot átlagolt meccsenként – pályája csúcsán nem igazán volt nála jobb futó a ligában.

A Steelers ennek ellenére nem ajánlott neki tetsző szerződést és kétszer is franchise taget tett rá. Bell a második tages szezonját kiülte, majd top fizetésért (4 évre 52,5 millió dollárért) aláírt a Jetshez 2019-ben. Mindössze egy szezont és két meccset töltött a New York-i csapatnál, majd a Chiefshez került. Egyik gárdánál sem váltotta meg a világot, és bár még mindig csak 29 éves, de úgy tűnik, neki már lefőtt a kávé.

A Ravensben öt meccsen lépett pályára, 31 labdát kapott, amiből 83 yardot és két TD-t szerzett. A kivágása egyébként azt is jelentheti, hogy a bokasérüléssel küzdő Latavius Murray hamarosan visszatérhet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!