Connect with us

Hír

Julio Jones IR-re került

Julio Jones titanses kalandja eddig nagyon nem úgy sikerült, ahogy ő vagy a Titans szerette volna. Az elmúlt évtized egyik legjobb elkapója combhajlítósérülés miatt sérültlistára került és emiatt legalább három mérkőzést ki fog hagyni. A sorsolásra pillantva tehát a Saints, a Texans és a Patriots elleni meccseken nem fog pályára lépni, utána pedig pont bye weekre megy a gárda, így négy hete van az elkapónak rendben jönni.

Jones 2011-ben a Falcons 1/6-osa volt és egészen az idei szezonig Atlantában játszott. Hétszer lett Pro Bowler, ötször All-Pro, kétszer vezette a ligát elkapott yardokban és beválasztották a 2010-es évek álomcsapatába, tehát tényleg egy korszakos játékosról van szó. A kapcsolata viszont megromlott a Falconsszal és ezért kérte az elcserélését: a gárda végül a Titans 2. + 4. körös ajánlatát fogadta el, így Julio Tennessee-be költözött.

A tavaly mindössze 9 meccsen pályára lépő elkapó az első héten még elég rozsdás volt, de a Seahawks elleni győzelem során hat elkapásból 128 yardot szerzett és úgy tűnt, hatalmas biznisz volt a megszerzése. Azóta viszont csak négy meccsen lépett pályára sérülése miatt és mindössze 179 yardot gyűjtött TD nélkül. Jelenleg 21 elkapásnál tart 336 yardért és nulla TD-ért, ami nem túl veretes.

A Titans ráadásul korábban Derrick Henryt is elveszítette, így elég vékony a skill pozíció. Jones helyén egyébként a a 2020-ban draftolatlan Nick Westbrook-Ikhine kezdhet.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x