Connect with us

Hír

BREAKING: Big Ben koronavírusos, Mason Rudolph kezd ma a Lions ellen

A Steelers négymeccses győzelmi szériában van és szinte mindenki úgy gondolta, hogy ezt könnyedén ötmeccsesre duzzasztják ma a nyeretlen Lions ellen, azonban most jött egy nehezítő tényező: Ben Roethlisberger Covid-IR-re került, így Mason Rudolph lesz a csapat kezdő irányítója – írja a Steelers hivatalos oldala. Big Ben így Aaron Rodgers után a második kezdő QB a hónapban, akinek mérkőzést kell kihagynia a koronavírus miatt.

Roethlisberger korábban elmondta, hogy be van oltva, úgyhogy ha hihetünk neki, akkor pozitív mintát produkált, de neki oltottként nem kell kötelezően 10 napot karanténban töltenie, szóval a szabályok értelmében ha 24 óra különbséggel fel tud mutatni két negatív tesztet, akkor jövő héten pályára léphet a Chargers ellen.

Rudolphnak ez lesz a 10. kezdő mérkőzése kezdőként, ebből nyolc jött 2019-ben Big Ben könyöksérülése miatt, legutóbb pedig tavaly a 17. fordulóban vezette ki a csapatot a pályára. A korábbi harmadik körös választott a karrierje során 61,6%-os pontossággal passzolt 2089 yardot, 15 TD-t és 10 INT-t.

A nyeretlen Lionsnál könnyebb feladattal nem találhatta volna szemben magát, szóval továbbra is a Steelers számít favoritnak ma este, de így nagyobb lett az esélye, hogy a detroitiak megszerzik első győzelmüket a szezonban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!