Connect with us

Hír

Justin Fieldsnek komolyabb a baja, megrepedt pár bordája

Justin Fields múlt héten sérült meg a Ravens elleni összecsapáson, így tegnap nem is tudott kezdőként pályára lépni a Lions ellen. Azt tudtuk, hogy bordasérülése van, azonban először nem mutatott ki komolyabb sérülést a röntgen, mostanra azonban kiderült az MRI felvételek alapján, hogy egyéb problémák mellett megrepedt néhány bordája is – írja Ian Rapoport.

Az NFL Network insidere hozzáteszi, hogy kis repedésekről van szó, de azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyi időt kell kihagynia. A Bearsnél nem hosszútávú sérülésként kezelik a dolgot, “hamarosan” visszatérhet majd az újonc. Hogy ez a jövő heti Cardinals elleni meccset, az azt követő Packers elleni csoportrangadót vagy az utána lévő hétfő esti Vikings elleni derbit jelenti, azt még nem tudni.

Fields idén nyolc kezdő meccsen (és még kettőn csereként beállva) 115/198, 1361 yard, négy TD, nyolc INT lőlapot tud felmutatni a levegőben, illetve van 311 futott yardja két touchdown társaságában.

A helyét Andy Dalton vette át, aki győzelemre vezette a Bearst a nyeretlen Lions ellen egy utolsó másodperces mezőnygóllal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!