Connect with us

Hír

Ha egészséges, Justin Fields a Bears kezdő irányítója

Andy Dalton elég jól ugrott be a sérült Justin Fields helyére és sokakban felmerült, hogy Matt Nagy ezt megerősítésként értelmezve a veterán irányítót fogja preferálni akkor is, ha az első körös bordái rendbe jönnek – végtére is vele 2-1-es mérleggel rendelkezik a csapat, míg Fieldsszel csak 2-6 jött össze (ráadásul voltak olyan riportok, melyek szerint Nagy csak felsőbb utasításra játszatta Fieldset). A főedző ugyanakkor most megnyugtatott mindenkit: az újonc egészségesen vissza fog térni a kezdőbe (via PFT).

Dalton kezdőként lépett pályára az első héten, de abból nem sok köszönet volt a Rams ellen. A következő fordulóban a Bengals ellen is ő vezette a Bears támadósorát, de megsérült és Fields bebiztosította magának a kezdőposztot. Ugyanakkor a sérülésbogár az újoncot sem kímélte: bordasérülést szenvedett a Ravens elleni meccsen a 11. héten.

A helyére beugró Dalton két TD-vel és 201 yarddal nyitott (még ha nem is feltétlenül az ő érdeme volt a jó statisztika) és mivel Fields a Lions ellen nem tudta vállalni a játékot, így ismét az övé volt a főszerep: 317 yarddal, egy TD-vel, egy INT-vel és egy game winning drive-val vette ki a részét a sikerből. A fix kezdőhöz ugyanakkor ez egyelőre kevés – ha hihetünk Nagynek, akkor a Q1 poszt többé nem kérdéses Chicagóban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!