Connect with us

Hír

Lawrence, Chubb és Thomas visszatérése is a láthatáron

Nemcsak negatív híreket kaptak a csapatok és a szurkolók tegnap este! Több kezdő is hamarosan visszatérhet a pályára, mi pedig összegyűjtöttük a legnagyobb neveket.

A Browns két top támadót, a futó Kareem Huntot és a right tackle Jack Conklint kaphatja vissza már akár ebben a fordulóban. Előbbi a hetedik hét óta nem bevethető a vádlija miatt, míg utóbbi a nyolcadik héten dőlt ki a könyökének köszönhetően.


A Cowboys két elit játékost kaphat vissza hamarosan, a left tackle Tyron Smith-t és a pass Rusher DeMarcus Lawrence-t. Előbbi az elmúlt három meccset hagyta ki, de jó eséllyel ott lesz a kezdőben a csapat hálaadásnapi mérkőzésén. Lawrence még a szezonnyitón sérült meg (eltört a lába), pedig jó formában kezdett, öt tackle-je és egy kiharcolt fumble-je volt azon a meccsen. A védő állapota egyelőre még erősen kérdéses, kis esély van arra, hogy akár már most csütörtökön visszatérjen, de jövő hétvégén már jó eséllyel ott lehet a pályán.


A Washington két meccset nyert meg sorozatban, ezzel életben tartva a PO-esélyeket, most pedig visszakapja egyik legjobb támadófegyverét, a tight end Logan Thomast. A támadó a negyedik hét óta harcképtelen a combhajlítója miatt, de a héten már edzésbe állhat és a szabályok szerint legkésőbb 21 napon belül vissza is fog térni (várhatóan hamarabb).


A Broncos védelem is erősödik egy pass rusherrel, mégpedig a korábbi első körös Bradley Chubbal, aki a héten megkezdi az edzéseket. A védő még a második héten szenvedett egy bokasérülést, azóta nem látott még edzőpályát sem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!