Connect with us

Hír

A Saints fiatal tight endje és a Jets újonc futója is heteket hagyhat ki

Több kisebb-nagyobb sérülés is történt az elmúlt fordulóban, összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

Kezdjük azzal, hogy öt játékos is Covid-IR-re került: a Falcons punter Dustin Colquitt, a Cowboys elkapó TJ Vasher, a  Broncos kezdő LT-je, Garrett Bolles, a Chargers kezdő védőfalembere, Linval Joseph, és a Titans linebacker Joseph Jones.


A Jaguars a szezon hátralévő részére elvesztette Jamal Agnew-t egy csípősérülés miatt. A támadófegyver vezeti a csapatot all-purpose yardokban: 111 yardot futott, 229-et kapott el, 74 yardja van punt visszahordásból és 525 kickoff returnökből. Bármilyen furcsa, nagyjából a csapat legveszélyesebb elkapója volt idén.


A Jets elveszítette kezdő futóját, Michael Cartert egy bokasérülés miatt. Az újonc RB remekül teljesített idén, vezette a csapatot 430 futott yarddal és 38 elkapásból már 308 yardot gyűjtött. Várhatóan 2-3 hetet kell kihagynia.


Tovább romlik a Saints skill-személyzetének minősége, ugyanis Adam Trautman 4-6 hetet kénytelen kihagyni egy MCL-sérülés miatt. A 2020-ban harmadik körös tight end idén 10 meccsen lépett pályára, nyolcszor volt kezdő, 25 elkapásból 241 yardot és egy TD-t gyűjtött.


A Houston Texans passzsiettetője, Jordan Jenkins három hétre kidőlt egy PCL sérülés miatt. A védő nyolc meccsen 17 tackle-t, 1,5 sacket és három negatív yardos szerelést jegyzett.


Egy kisebb térdsérülés miatt nem lép pályára a 12. héten a futó Jordan Howard. A hiánya nem olyan fájdalmas, az Eagles ugyanis nemrég aktiválta Miles Sanderst, illetve Boston Scott és Kenneth Gainwell sem rossz.


Minden bizonnyal véget ért Tre Brown szezonja egy térdsérülés miatt. A Seahawks újonc cornere negyedik körös volt, 255 védősnapen volt a pályán és nem is volt rossz: csak 47,1 százalékos pontosságot és 59,7-es passer ratinget engedett az őt célba vevő irányítóknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!