Connect with us

Érdekességek

Nagyon hasítanak az ex-LSU elkapók az elmúlt években

Justin Jefferson idei harmadik 100+ yardos meccsét jegyezte a Chargers ellen, ezzel pedig Odell Beckham után a második elkapó lett az AFL-NFL egyesülés (1970) óta, akinek legalább 10 darab 100+ yardos mérkőzése volt karrierje első 25 találkozóján. További közös bennük, hogy mind a ketten az LSU-ra jártak, ráadásul van idén még egy korábbi Tiger, aki ilyen ütemben a legjobbak közé kerülhet.

OBJ és Jefferson is hét darab 100+ yardos meccset produkált újoncként, de Beckham mindezt néggyel kevesebb találkozón érte el. Értelemszerűen a második idénye is Beckhamnek lett a jobb, ugyanis még hat 100+ yardos meccset tett le az asztalra, vagyis karrierje első 25 meccséből minden másodikon 100 elkapott yard fölé jutott (magyarán az első 25 meccsen 13 a rekord 100+ elkapott yardos mérkőzések tekintetében). Emellett OBJ tartja a legtöbb elkapott yard rekordját is egy karrier első 25 meccsén 2625-tel, míg Jefferson ezen a listán második 2175-tel.

És ha már LSU-s elkapókról beszélünk: Ja’Marr Chase már három darab 100 yardos meccsnél és 835 yardnál tart. Ilyen ütemben ugyan nem lesz meg a 10 darab az első 25 meccsén (8-nál fog megállni), yardokból viszont 2319 áll majd a neve mellett, ami minden idők második legjobb kezdése lenne egy elkapótól.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2 years ago

Még a végén kiderül, hogy Joe Burrow számait is csak ők húzták fel. Milyen szerencse, hogy Chase jött utána :)

Az biztos amúgy, hogy jó kölcsönösen hatással voltak egymásra ezek hárman (mármint Burrow-val, nem OBJ-vel). Elég menő, hogy két év alatt három támadójátékos is ennyire “NFL-készen” jött ki a képzésről.

bjeela
bjeela
Reply to  Farubcek
2 years ago

Tényleg érdekes lenne megnézni, ki javított a másik teljesítményén, de azt gondolom, hogy ez közel azonos és egy kivételes mázli, hogy ezek hárman egy csapatban tolták. És akkor még ott volt a “resztli”, hiszen a Moss gyerek sem volt kutyaütő, ahogy TMarshall sem és Edwards-Helaire is csinos dolgokat művelt. Az egy kicseszett jó banda volt, és nem mellesleg az egyik legnagyobb OC, Joe Brady is segítette a bulit. Orgeron egy mázlista volt, hogy ezt sikerült összehoznia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x