Connect with us

Hír

A héten igazolt QB kezd a Washingtonban, Von Miller visszatér a Ramsbe

Taylor Heinicke és Kyle Allen sem tudott felmutatni negatív koronavírus-tesztet, így nem aktiválhatta őket a Washington, amelyben így a héten a Patriots gyakorlócsapatából igazolt Garrett Gilbert fog irányító poszton kezdeni a ma éjjeli Philadelphia Eagles elleni találkozón. Gilbertnek ez lesz karrierjében a második kezdő meccse, tavaly a Cowboys színeiben kapott ki a Steelerstől.

A fővárosiak ma mindössze a védőfalember Tim Settle-t és a cornerback Troy Apke-t aktiválták, ellenben Covid-IR-en maradt az irányítókon kívül Brandon Scherff (G), Kendall Fuller (CB), Kamren Curl (S), David Mayo (LB), Cornelius Lucas (OT) és Ted Larsen (C).

A Ramsnél egy jó hír azért érkezett, ugyanis Von Miller játszhat a mai Seahawks elleni találkozón, neki sikerült negatív tesztet produkálnia. Ellenben nem jött össze ugyanez Rob Havensteinnek (RT), Jordan Fullernek (S) és Tyler Higbee-nek (TE) sem. A Seahawksnál senki sem jött le a Covid-IR-ről a mai meccs előtt, tehát többek közt Tyler Lockett (WR), Alex Collins (RB) és DJ Reed (CB) sem játszik ma éjjel. Az Eagles sem aktiválta a két támadófalemberét, Andre Dillardot és Landon Dickersont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!