Connect with us

Hír

Leonard Fournette sem lép már pályára az alapszakaszban, így a Bucs leigazolta Le’Veon Bellt

Leonard Fournette sérülése is súlyosabb, mint ahogy arról az első hírek beszámoltak, Adam Schefter információ szerint a futó ugyanis már nem lép pályára az alapszakaszban a combhajlítója miatt. A Bucs emiatt leigazolta Le’Veon Bellt.

Fournette idén remekül teljesített, 180 futásból 812 yardot és nyolc TD-t szerzett, illetve volt 69 elkapása is 454 yardért és két TD-ért. Futott yardokban vezeti is a csapatot, míg elkapásokban csak Chris Godwin előzi meg, vagyis szerves és nagyon fontos része volt a Bucs támadósorának.

A helyén elsősorban Ronald Jones kaphat szerepet, míg Bellről nem igazán tudjuk, milyen hozzáadott értéke lehet. A fénykorában ligaelit futó idén sem mutatott semmit: öt meccsen 83 yardja és két TD-je volt 31 futásból a Ravensben.

Ellenben újra egy csapatban játszhat Antonio Brownnal, és újra lesz egy Killer B’s trió a ligában, csak Ben helyett Bradyvel (habár Bell már jóval kevésbé halálos).

Szintén Buccaneersszel kapcsolatos hír, hogy a kiváló linebacker, Lavonte David az alapszakaszban már nem fog játszani sérülés miatt, de a rájátszásra várhatóan visszatérhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!