Connect with us

Érdekességek

Big Ben megelőzte Philip Riverst, már csak négy irányító passzolt több yardot nála

Nem volt különösebben jó meccse a Steelers támadósorának a Titans ellen, de végül nemcsak a győzelem jött össze, hanem Ben Roethlisberger is történelmet írt: megelőzte Philip Riverst és immár ő rendelkezik minden idők ötödik legtöbb passzolt yardjával.

A 15. forduló előtt Big Bennek 63 414 passzolt yardja volt, mindössze 26-tal maradt el Riverstől. A Titans elleni meccs második negyedében össze is jött a szükséges mennyiség egy 3 yardos passzal Najee Harrisnek. Sokkal több yard már nem is került a neve mellé, a meccs végére 148 yardot gyűjtött, így jelenleg 63 562 egységgel az ötödik az örökraglistán.

Ennél feljebb ugyanakkor már nem fog jutni. A negyedik Brett Favre 71 838 yarddal, amihez minimum két év kellene Big Bennek, ennyit pedig már biztosan nem fog játszani. Az önéletrajzában viszont ez is nagyon jól néz ki, egy újabb érv a Hall of Fame tagsága mellett.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2 years ago

A HoF simán jár neki.

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  bjeela
2 years ago

Nem is kérdés. First Ballot.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  bjeela
2 years ago

Azért ő a korszakának csak az 5.legjobb QB-ja P.Manning, Brady, Brees és Rodgers után. Nem mondom, hogy felháborítana az ő beválasztása, de azért egy QB aki sose volt harcban az MVP címért vagy volt All-Pro tag, szerintem annak nem igazán kellene a csarnok küszöbén állnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x