Connect with us

Hír

De’Vondre Campbell covidos, többen is sérültlistára kerültek

Rengeteg sérüléssel kapcsolat hír volt tegnap este, így most összeszedtük a legfontosabbakat.

A Packers Covid IR-re tette a kezdő linebacker De’Vondre Campbellt. A csapat szerencséje, hogy a héten bye weeken van, így nem kell amiatt aggódni, hogy nem lesz ott a pályán a védelem egyik legjobbja.


A 49ers már nem ilyen szerencsés, ugyanis nem lesz ott a védelemben a liga egyik legjobb linebackere, Fred Warner egy combhajlítósérülés miatt. A védő idén 92 tackle-t, 33 stopot és két összeszedett fumble-t jegyzett. Mellette Dre Greenlaw állapota is kérdéses, a harmadik körös futó, Trey Sermon pedig a bokája miatt IR-re kerülhet.


A Titans IR-re tette a linebacker Monty Rice-t, így minimum három hetet ki kell hagynia. A harmadik körös újonc idén 36 tackle-t jegyzett, az elmúlt öt meccsen négyszer volt kezdő.


A Browns IR-re tette Jack Conklint, és mivel ez már másodjára történik meg vele idén, így a right tackle-nek hivatalosan is véget ért a szezonja.


A Jaguars IR-re tette a tight end Dan Arnoldot, akinek legalább egy hónapot kell kihagynia egy térdsérülés miatt, vagyis jó eséllyel nem látjuk már idén a pályán. A szezon során 28 elkapásból 324 yardot szerzett a csapatban.


A Panthers legalább három hétre elveszítette Donte Jacksont. A 26 éves cornerback 12 meccsen kezdett, az ellenfél irányítóinak 89-es passer ratinget engedett. Stephon Gilmore, A.J. Bouye, CJ Henderson, Keith Taylor Jr. és Rashaan Melvin alkotja így a csapat CB-sorát.


A Washingtonnak ismét új rúgóra van szüksége, ugyanis Joey Slye legalább három hétig nem lesz bevethető. Ő volt a csapat harmadik kickere már idén Dustin Hopkins és Chris Blewitt mellett.


A Cowboys védőfalembere, Trysten Hill sikeresen fellebbezett a ligánál és egymeccsesre csökkentették az eltiltását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!