Connect with us

Hír

Mike Glennon kezd a hétvégén a Giantsben

A Giants a hétvégén legyőzte az Eaglest, de a sikerbe Daniel Jones belesérült. Tom Pelissero információ szerint az irányítónak a nyakával vannak problémái, így nem tud majd pályára lépni a Dolphins elleni mérkőzésen. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy Mike Glennon fog kezdeni a helyén, a csere pedig a most igazolt Jake Fromm lesz.

A Giants korábbi első körös irányítója idén már a harmadik szezonját tapossa. 11 meccsen 2428 yardot passzolt 64,3 százalékos pontossággal 10 TD és hét INT mellett. Ezen kívül mindössze hét extra passza volt 12 turnovert élő játék mellett, illetve a földön 39 futásból 298 yard, két TD és hét fumble került a neve melle. Túlzás lenne tehát azt állítani, hogy jól játszana, bár még így is a Giants legjobb opciója.

Fontos lenne egyébként Jonesnak a jó hajrá, ugyanis tavasszal dönt majd a csapat az ötödik éves opciójától, ami az eddigiek alapján jó eséllyel nem lesz lehívva. Azt nem tudni egyelőre, hogy mennyi időt kell kihagynia a sérülés miatt, amit amúgy az Eagles elleni mérkőzés legelején szedett össze, mégis végigjátszotta a találkozót.

Glennonnak ez lesz az első kezdő meccse a Giantsben, de az ötödik fordulóban a Cowboys ellen be kellett ugrania, amikor Jones agyrázkódást szenvedett. Akkor 25 passzából 16 volt sikeres 196 yardért, egy TD-ért és két interceptionért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!