Connect with us

Minden ami NFL

Hálaadás utáni rookie válogatott – Védők

A támadó újoncaink után nézzünk rá, hogy defense oldalon mit kaptunk eddig a ’21-es classtól, így a Hálaadáson is túl. Formációt tekintve egy négy fős védőfallal megyünk, mögöttük két linebackert használva két safetyvel és három cornerrel. Ahol flexibilis lehet a keret, és valaki több pozíció betöltésére alkalmas, azt jelezzük.

Hálaadás utáni rookie válogatott – Támadók

Defensive tackle-ök

Christian Barmore – New England Patriots, Osa Odighizuwa – Dallas Cowboys

Ahogy az offense oldalon, úgy defense oldalon is egy ex-Alabama játékossal kezdünk, aki a profik között a Patriots színeiben robban(hat) be az NFL-be. Barmore a legjobb pass rushban ebben a pozícióban az újoncok között, 310 snap alatt 33 alkalommal tudott nyomást helyezni az ellenfél irányítójára, futás ellen azonban még vannak hiányosságok. Azonban nem kérdés, hogy Barmore hasznos eleme a jó formában futballozó New England védelemnek, és helye van a rookie csapatunkban.

A párja Osa Odighizuwa lesz Dallasból. A Cowboys UCLA-ről érkező újonca 31-szer helyezett nyomást az ellenfél irányítóira, ezzel érte el, hogy tagja legyen ennek a rookie álomcsapatunknak. Stabil kezdőnek számít Dan Quinn egységében, mindösszesen egy mérkőzésen nem volt csak a kezdőben, de Barmore-hoz hasonlóan futás ellen még sokat kell fejlődnie.

Cserének Roy Lopezt hozom a Texansból. Lopez ugyan a draft class (és a Texans) legjobb belső D-line játékosa futás ellen, de a legrosszabb passz ellen – vagyis egydimenziós nose tackle. Legalább amit csinál, azt jó értéken, hiszen hatodik körben vitte ki a Texans. De szezon végéig van lehetősége bizonyítania Alim McNeillnek és Levi Onwuzurikének is, hogy fel tudnak nőni Detroitból az álomcsapatban való szerepléshez.

Összességében elmondható, hogy a ’21-es draft egyik leggyengébb pozíciójáról van szó. Eddig. Megközelítés kérdése, hogy ez a kijelentés a DT poszt kritikája, vagy a többi pozíció dicsérete.

Edge defenders

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!