Connect with us

Hír

Jó eséllyel véget ért Randall Cobb alapszakasza

Műteni kellett Randall Cobb törzsizmát, így több hét kihagyás vár rá, állítja Rob Demovsky. A Packersnél ugyanakkor még bíznak abban, legalább a rájátszásra visszatérhet a veterán elkapó.

Cobb idén került vissza a Packershöz, egy hatodik körös picket adott érte a csapat a Texansnak azért, hogy Aaron Rodgers egy kicsit boldogabb legyen. Ennek ellenére (vagy épp ezért) túlzás lenne azt állítani, hogy óriási erősítést jelentett volna: a Green Bay korábbi második körös játékosa 12 meccsen lépett pályára, de csak háromszor volt kezdő, 28 elkapásból 375 yardot és öt TD-t szerzett. A helyén vélhetően az újonc Amari Rodgers kaphat nagyobb szerepet, de Allen Lazard, Equanimeous St. Brown vagy akár Davante Adams is játszhat a slotban.

A 31 éves elkapó szerződése a 2022-es szezon végéig érvényes, de jövőre több mint 6 millió dollárt lehetne spórolni az elküldésével.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-12-10 16:10

Azért a hatékonysággal nincs gond. Sosem volt egy hatalmas yardtermelő, mindössze eccer volt +1000 yardos, és TD-ket sem halmozott túlzottan, viszont megbízható elkapó volt mindig is és ez most is igaz. 71,8%Ctch, ami a legjobb időszakait idézi. Nagyon is rendben lévő WR3-as, igaz, annak kicsit drága.

Caselele
Caselele
Reply to  bjeela
2021-12-11 07:02

Meg a 28 elkapas 21 firstdown 5 TD is elég pacek. Tény h drága

Delfi
Delfi
2021-12-11 17:16

Én szerettem a játékát régen is és most is.

Tény, hogy nem sztárelkapó, de egy olyan “jómunkásember” aki mindig ott van, amikor épp szükség van rá, ráadásul rendre ott van, ahogy ARod dobja a labdát. :)
A waldezszkandertáncrend lehet, hogy jobban fut, de amikor felnéz csak azt látja, hogy már megint három méterrel jobbra van a labdától…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x