Connect with us

Hír

A Jets, a Lions vagy a Panthers lehet az idei Hard Knocks főszereplője

Az NFL pár évvel ezelőtt bevezette azt a szabályt, hogy bizonyos feltételek teljesülése, vagy még inkább nem teljesülése esetén kötelezheti a csapatokat, hogy részt vegyenek az HBO edzőtábort bemutató dokusorozatában, a Hard Knocksban. A liga vezetői most valószínűleg bánják ezeket a megszabott feltételeket.

Azok a csapatok mentesülnek a Hard Knocks alól, amelyek az utóbbi két évben bejutottak a rájátszásba, vagy amelyek az utóbbi 10 évben szerepeltek a sorozatban vagy amelyek új főedzőt neveztek ki idén. Ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor három csapat maradt, amit kényszeríteni lehet a sorozatban való szereplésre.

– Az új főedzők miatt kiesik a Saints, a Raiders, a Jaguars, a Vikings, a Bears, a Dolphins, a Texans, a Broncos és a Giants.

– Az utóbbi két évben rájátszásba jutott a Titans, a Chiefs, a Bills, a Bengals, a Patriots, a Steelers, a Packers, a Buccaneers, a Cowboys, a Rams, a Cardinals, a 49ers, az Eagles, a Ravens, a Browns, a Colts, a Seahawks és a Washington, így ők is kiesnek.

– Az utóbbi 10 évben szerepelt a sorozatban a Falcons és a Chargers.

Így pedig marad a Jets, a Lions és a Panthers, akik közül választani lehet. Nem a legjobb felhozatal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!