Connect with us

Hír

A Jets, a Lions vagy a Panthers lehet az idei Hard Knocks főszereplője

Az NFL pár évvel ezelőtt bevezette azt a szabályt, hogy bizonyos feltételek teljesülése, vagy még inkább nem teljesülése esetén kötelezheti a csapatokat, hogy részt vegyenek az HBO edzőtábort bemutató dokusorozatában, a Hard Knocksban. A liga vezetői most valószínűleg bánják ezeket a megszabott feltételeket.

Azok a csapatok mentesülnek a Hard Knocks alól, amelyek az utóbbi két évben bejutottak a rájátszásba, vagy amelyek az utóbbi 10 évben szerepeltek a sorozatban vagy amelyek új főedzőt neveztek ki idén. Ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor három csapat maradt, amit kényszeríteni lehet a sorozatban való szereplésre.

– Az új főedzők miatt kiesik a Saints, a Raiders, a Jaguars, a Vikings, a Bears, a Dolphins, a Texans, a Broncos és a Giants.

– Az utóbbi két évben rájátszásba jutott a Titans, a Chiefs, a Bills, a Bengals, a Patriots, a Steelers, a Packers, a Buccaneers, a Cowboys, a Rams, a Cardinals, a 49ers, az Eagles, a Ravens, a Browns, a Colts, a Seahawks és a Washington, így ők is kiesnek.

– Az utóbbi 10 évben szerepelt a sorozatban a Falcons és a Chargers.

Így pedig marad a Jets, a Lions és a Panthers, akik közül választani lehet. Nem a legjobb felhozatal.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Raist
Raist
2 years ago

“Az utóbbi két évben rájátszásba jutott a… Rams”

“Az utóbbi 10 évben szerepelt a sorozatban a Falcons és a Rams”

A Rams-et kétszer is ki kellett zárni vagy csak elírás és ha már LA akkor mindegy, darab-darab? Mert mintha a Chargers-t meg nem látnám. :D

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x