Connect with us

Minden ami NFL

Miért nem akar senki együtt dolgozni Trent Baalke-val?

A Jaguars főedzői posztja összességében az egyik legvonzóbb lehetne az NFL-ben: adott egy hozzá nem értő, de végtelenül türelmes tulaj, aki csak akkor küld el, ha már tényleg vállalhatatlan a teljesítmény, emellett ott van az 1/1-es korszakos tehetség Trevor Lawrence, a 2022-es 1/1-es pick és annyi cap space, amennyit szinte lehetetlen elkölteni. Mégis sorra mondták le az interjúkat a legjobb jelöltek, Byron Leftwich pedig egyenesen ultimátumot adott: vagy ő, vagy a general manager Trent Baalke.

Szerda reggel robbant a bomba, hogy a Jaguars Byron Leftwichet fogja kinevezni főedzőnek. Aztán kiderült, hogy még nem teljesen biztos a dolog, a Bucs támadókoordinátora ugyanis nem hajlandó együtt dolgozni Baalke-val és meg is rekedtek a tárgyalások. Eközben minden top jelölt vagy megegyezett egy másik csapattal, vagy egyszerűen el sem ment interjúzni a Jaguarshoz, mert egyszerűen nem akarnak a csapat jelenlegi GM-ével együtt dolgozni.

Nem most először fordul elő, hogy egyes jelöltek inkább lemondanak egy állásról, csak hogy ne kelljen egy adott főedzővel vagy general managerrel együtt dolgozniuk, de ilyen szintű kollektív elutasítottsága nagyon ritkán van valakinek, mint amivel most Baalke szembesül. De miért borsódzik minden valamire való főedzőjelöltnek a háta, ha a vele való közös munkára gondol?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!