Connect with us

Hír

Spagnuolo egy fiatal Bradyt lát Joe Burrow-ban

Múlt héten a Ravens védőkoordinátora, Wink Martindale azt mondta, hogy nem kell még varrni az arany zakót Joe Burrow-nak, majd a Bengals irányítója 525 yardot és 4 TD-t tett fel a táblára a csoportrangadón. Most a Chiefs lesz a Cincinnati ellenfele, Steve Spagnuolo védőkoordinátor pedig nem akarja elkövetni Martindale hibáját és csak pozitív szavakkal illette a másodéves irányítót.

“Nagyon, nagyon impresszív. Ez lehet őrülten hangzik, de egy fiatal Tom Bradyt látok benne. Ez a srác mindent jól csinál. Nem úgy néz ki, mint egy másodéves irányító, aki sok időt kihagyott tavaly. Teljesen lenyűgözött.”

– mondta Spagnuolo, via nfl.com.

A Bradyhez hasonlítást persze vehetjük túlzásnak, de stílusra nem különböznek annyira és vannak közös pontok a játékukban. Burrow is kiválóan mozog a zsebben, pontos, jó anticipationnel rendelkezik, igazi vezér.

Spagnuolo mondjuk pont tudja, hogyan kell megállítani Bradyt, emlékezzünk csak a Super Bowlokra, amikor a Giants védőkoordinátora volt. És most a Chiefs védelme is baromi jó formában van, a 9. forduló óta mindössze átlag 12,9 pontot enged (nyolcból hétszer 17 pont alatt tartotta az ellenfeleket), ami a legalacsonyabb ez idő alatt a ligában.

Vajon Burrow-éknak sikerül feltörni a defense-t? Vasárnap 19 órától kiderül!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!