Connect with us

Hír

112,3 millióan nézték a Super Bowlt, köztük szinte az összes Lions szurkoló

A Rams és a Bengals csatájára 112,3 millió ember volt kíváncsi az Egyesült Államokban, ami 14 százalékkal több, mint amennyien a Tom Brady és Patrick Mahomes fémjelezte tavalyi döntőt nézték. És ami ennél is érdekesebb, hogy Cincinnati után Detroitban nézték a legtöbben az 56. Super Bowlt.

Nem meglepő, hogy Cincinnati bajnoki lázban égett, hisz bő 30 év után volt lehetőség arra, hogy a Bengals megszerezze története első bajnoki címét. A háztartások 46,1 százalékában a Super Bowl volt az esti műsor, ami talán nem tűnik olyan soknak elsőre, de aznap csak a háztartások 54,8 százaléka kapcsolta be a tévéjét – vagyis aki tévézett este, szinte csak és kizárólag a döntőt nézte (84 százalékos nézettségi arány).

Ezzel szemben Los Angelesben a háztartások mindössze 36,7 százaléka volt kíváncsi a hazai Super Bowlra (77 százalékos nézettségi arány mellett). Nem úgy Detroitban, ahol alighanem az összes Lions szurkoló bekapcsolta a tévét – a háztartások 45,9 százalékában a Super Bowl ment! Végtére is nem meglepő, a csapat történetének legjobb irányítója a bajnoki címért küzdött, még ha más gárdánál is.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group