Connect with us

Hír

A Dolphins tulajdonosától elvehetik a csapatát

Az NFL jelenleg is nyomoz a Miami Dolphins tulaja, Stephen Ross kapcsán, akit az idén kirúgott főedző, Brian Flores gyanúsított meg, hogy Ross a meccsek direkt elvesztésére, azaz tankolásra akarta ösztönözni pénzzel. Állítólag van már szem/fültanú, aki ezt alátámasztja, és ha tényleg bebizonyosodik, hogy így történt, akkor az NFL többi tulajdonosa elveheti Rosstól a csapatát, pontosabban annak eladására kényszerítheti.

Roger Goodell elmondta a Super Bowlt megelőző sajtótájékoztatón, hogy komolyan veszik az ügyet, hiszen a játék integritását veszélyezteti, így ha bebizonyosodik Ross bűnössége, akkor azt nem fogják tolerálni. A komisszár azt is elmondta, hogy tudomása szerint a tulajdonosoknak megvan a joga, hogy eltávolítsanak egy másik tulajt a pozíciójában. Ehhez egyébként háromnegyedes többségre lenne szükség egy szavazáson, ha arra kerül a sor.

Nem néz ki túl jól a helyzet Ross számára, főleg hogy az NFL.com hozta le a hírt az eltávolításának lehetőségéről, ami nyilván az NFL tulajdona, tehát maga a liga terjeszti ezt az álláspontot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!