Connect with us

Hír

A Browns top fizetést adna David Njokunak

David Njokunak öt év alatt egyszer sem volt igazán kiemelkedő idénye, az elcserélése is többször felmerült, ennek ellenére a Browns most megtartaná a szabadügynökké váló tight endet, ráadásul 10+ millió dolláros szerződést adna neki, állítja a Cleveland.com.

Njoku 2017-ben a Browns 1/29-ese volt és nagyon sokat vártak tőle. Az atletikus képességei és a kezei is kiválóak, az utóbbi időben pedig már blokkolni is egyre jobban megtanult, de a számokkal egyelőre még adós. Bár több meccset is kénytelen volt kihagyni, de az öt év alatt jegyzett 153 elkapás, 1820 yard és 15 TD nagyon kevés, ilyen teljesítmény után ritkán adnak 10+ millió dolláros szerződést.

Persze ez nem csak a fiatal támadó hibája, sem a rendszer, sem Baker Mayfield nem igazán segítette, jobb körülmények között a jobb statisztikák is érkezhetnek. Ezzel együtt meglepő lenne, ha pont a Browns adna neki 10+ milliós szerződést, amikor ott a csapatban az évi 10,5 milliót kereső Austin Hooper, akit idén nem nagyon lehet még elküldeni.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group