Connect with us

Hír

A Falcons elküldte Dante Fowlert

A Falcons kivágta Dante Fowlert. A lépés azért érdekes, mert a pass rusher szerződése amúgy is megszűnt volna, vagyis semmit nem nyert vele a csapat, így is be kell nyelni 4,66 millió dollárnyi halott pénzt. Igaz, így helyzeti előnybe került a többi FA-val szemben, mivel kivágott játékosként már most megkezdheti a tárgyalást a többi csapattal – vagyis mondhatjuk úgy, hogy rendesek voltak vele az atlantaiak.

Fowler 2015-ben a Jaguars 1/3-asa volt, de újoncként nem tudott pályára lépni egy sérülés miatt. Ezt követően két és fél évig volt még a Jacksonville játékosa, 39 meccsen pályára lépett és összesen 14 sacket jegyzett. A Rams viszont látott benne potenciált és egy 3. és 5. körös cetliért cserébe megszerezte 2018-ban, majd egy évvel később kapott egy 1 éves, 14 millió dolláros szerződést.

Nem játszott rosszul, az alapszakaszt 11,5 sackkel zárta, de ez leginkább Aaron Donald jelenlétének volt köszönhető. A Falcons menedzsmentjének viszont így is el tudta adni magát, 2020-ban kapott egy 3 éves, 48 millió dolláros szerződést, amit 28 meccs alatt szerzett 7,5 sackkel hálált meg. Már tavaly is felmerült az elküldése, de akkor végül belement egy fizetéscsökkentésbe.

Még mindig csak 27 éves, egy jó rendszerben még hasznos lehet, de nagy piaca nem lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!