Connect with us

Hír

Watson a Vikingst és a Buccaneerst nézte ki magának?

Az idei holtszezonban is az egyik legnagyobb sztori Deshaun Watson jövője lesz – a pályán és azon kívül egyaránt. A Texans idén is megpróbálja elcserélni, az irányító pedig el is kezdte felmérni a terepet, hogy hová menne szívesen. Mivel no-trade kikötés van a szerződésében, így az engedélye nélkül nem lehet sehová elcserélni, neki is áldását kell adnia az üzletre. Ő pedig Jeremy Fowler információi szerint állítólag a Tampa Bay Buccaneerst és a Minnesota Vikingst is kinézte magának.

Állítólag még a tervezés korai fázisában van Watson, de jó támadórendszert, jó edzőt, tehetséges keretet szeretne, illetve esélyt a győzelmekre. Persze ez nem túl meglepő, hiszen mindenki ezt szeretné. A Vikingsnál a várakozások szerint nem lesz változás irányítófronton, azonban a Buccaneers a hírek szerint minden követ megmozgat majd, hogy leakasszon valakit csere útján, így itt találkozhatnak az érdekek.

A 26 éves irányítót még mindig 22 nő vádolja szexuális zaklatás és illetlen viselkedés miatt, és továbbra sincs előrehaladás a jogi procedúrában. Ez pedig nyilván nagy akadály a futballkarrierjét illetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!