Connect with us

Hír

A Packers general managere sosem ígérte meg Rodgersnek, hogy elcseréli

Tavaly nyáron arról volt szó Aaron Rodgers és a Packers kapcsán, hogy az irányító szerződését úgy alakították át, hogy az esetleges elválás könnyebb legyen idén, és arról is szó volt, hogy Rodgers szóbeli biztosítékot kapott arra, hogy ha távozni akar, akkor a Packers ezt nem fogja hátráltatni. Nos, Brian Gutekunst elmondása szerint ilyen ígéret sosem lett kimondva.

“Nem mondtam ilyet neki. Az egész beszélgetés Aaronnal a tavalyi szezon előtt arról szólt, hogy az idei szezon végén leülünk egymással és megoldjuk a dolgokat így vagy úgy.”

– mondta a general manager az ESPN-nek.

Az persze nem várható, hogy a Packers a végletekig köti az ebet a karóhoz és azt mondja Rodgersnek, hogy vagy itt játszol, vagy sehol, de Gutekunst elmondása szerint egyáltalán nem csábítja, hogy egy nagy csomagot kapjon az irányítójáért, ugyanis ő az MVP és a GM elmondása szerint vannak olyan jó esélyeik egy Super Bowlra, mint bárki másnak a ligában.

Rodgers még nem döntött a jövőjével kapcsolatban, de azt tudjuk, hogy hamarosan elérkezik ez a pillanat, azt ugyanis elmondta, hogy tudja, milyen fontos ennek az időzítése a csapat szempontjából a piac nyitása (március 16) és a franchise tagek kiosztása (március 8) miatt.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group