Connect with us

Hír

A Packers general managere sosem ígérte meg Rodgersnek, hogy elcseréli

Tavaly nyáron arról volt szó Aaron Rodgers és a Packers kapcsán, hogy az irányító szerződését úgy alakították át, hogy az esetleges elválás könnyebb legyen idén, és arról is szó volt, hogy Rodgers szóbeli biztosítékot kapott arra, hogy ha távozni akar, akkor a Packers ezt nem fogja hátráltatni. Nos, Brian Gutekunst elmondása szerint ilyen ígéret sosem lett kimondva.

“Nem mondtam ilyet neki. Az egész beszélgetés Aaronnal a tavalyi szezon előtt arról szólt, hogy az idei szezon végén leülünk egymással és megoldjuk a dolgokat így vagy úgy.”

– mondta a general manager az ESPN-nek.

Az persze nem várható, hogy a Packers a végletekig köti az ebet a karóhoz és azt mondja Rodgersnek, hogy vagy itt játszol, vagy sehol, de Gutekunst elmondása szerint egyáltalán nem csábítja, hogy egy nagy csomagot kapjon az irányítójáért, ugyanis ő az MVP és a GM elmondása szerint vannak olyan jó esélyeik egy Super Bowlra, mint bárki másnak a ligában.

Rodgers még nem döntött a jövőjével kapcsolatban, de azt tudjuk, hogy hamarosan elérkezik ez a pillanat, azt ugyanis elmondta, hogy tudja, milyen fontos ennek az időzítése a csapat szempontjából a piac nyitása (március 16) és a franchise tagek kiosztása (március 8) miatt.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2022-02-24 11:07

Én már nem emlékszem hogy honnan származik az ígéret kiszivárogtatása. Ha Rodgers így hitte, akkor ez tényleg egy félreértések bohózatává fog válni, ami erősen nehezíti majd, hogy lesz ebből közös jövő

playmaker90
playmaker90
2022-02-24 09:03

Egyiknek sincs töke kimondani hogy vége. Csak az önsajnálat meg az egymásra mutogatás évek óta. Nagyon unalmas már ez a sztori.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x