Connect with us

Hír

Andrew Whitworth a következő hetekben fog dönteni a folytatásról

Aaron Donald szeretné, hogy együtt maradna a Super Bowl győztes csapat, aminek érdekében a Rams alighanem mindent meg is tesz, de ez nem csak a csapaton múlik. A 40 éves Andrew Whitworth-nek ugyanis hiába van élő szerződése, egy visszavonulással nem lehet mit kezdeni, de a legutóbbi nyilatkozata alapján lehet némileg bizakodni.

“Ha kellene, akkor akár most is pályára tudnék lépni is játszani. Úgy érzed, hogy ez örökké tart, de még csak most nemrég ért véget a szezon. Kell pár hét, hogy lássam, mit bír még a testem, és hogy rendesen átgondolhassam, tényleg akarom-e még folytatni”

– mondta a klasszis LT (via PFT).

Whitworth visszavonulása már két éve téma és a riportok alapján mindkét szezonban szinte úgy kellett könyörögni neki a folytatásért. Ehhez képest kifejezetten biztató az, hogy nem veti el azonnal a visszatérést, Matt Stafforddal is átbeszélte a dolgokat, így lehet realitása egy újabb idénynek. Arról nem is beszélve, hogy a jelenleg élő szerződésével 16 millió dollárt kereshetne idén (és ennyi szabadulna fel, ha visszavonulna), ami azért nem egy elhanyagolható dolog.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!