Connect with us

Hír

A Packers megkezdte a cap space felszabadítását

Az Aaron Rodgers-kérdés ott lóg a Packers feje mellett, de ettől nem áll meg az élet, ugyanis a csapatnak rengeteg dolga lesz a következő három hétben, hiszen egy bő 50 milliós deficitet kellene eltüntetni a fizetési sapkában, majd utána még többet felszabadítani potenciális igazolások, vagy épp Davante Adams megtartása végett.

Ehhez az első lépést meg is tette a csapat, hiszen Field Yates információi szerint a védőfalember Kenny Clark szerződését alakították át, amivel $10,892 milliót szabadítottak fel. Ráadásul a Packers nem csak sima átalakítást hajtott végre, hanem két úgynevezett void, azaz automatikusan megsemmisülő évet is beletett a szerződésbe, így még több dollárt tudott eltolni későbbi évekbe.

Clark 2020 augusztusában írt alá egy négy évre szóló, $70 milliós kontraktust, és a Green Bay-i védelem egyik alapköve már évek óta. A 2016-os első körös játékost idén másodjára szavazták be a Pro Bowlba.

Ez persze csak az első lépés, még sok hasonló fogja követni, hogy a Packers beférhessen a plafon alá március közepére.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2022-02-23 20:13

A Packers aligha lesz ezek után vádolható a konzervatív menedzsmenttel. De szerintem ez a helyes út, ha már ilyen formában játszik Rodgers.

LG
LG
2022-02-23 20:11

Rám hozzátok a szívbajt, amikor ilyen cím mellett megláttam Clark facsarú képét, már azt hittem, hogy kívágták… :O

Péter Polgár
Péter Polgár
2022-02-23 17:16

Komolyan akarja venni magát a liga, ezeket a szerződés átalakítgatásokat be kell valahogy tiltani.

LasDen
LasDen
2022-02-23 17:29

Mintha ezek a fizetési sapka problémák egy pillanatra is komolyan vehetőek lennének. Csak be írják másik rublikába a pénzt és máris jók…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x