Connect with us

Hír

Hosszabbított special team ászával a Bills

A Buffalo Bills is megkezdte a lejáró szerzdésű szabadügynökei megtartását, és a Panthershöz hasonlóan a speciális egységgel kezdte. Tom Pelissero információi szerint az egyébként nickel cornerback Siran Neal három évre írt alá maximum $10,9 millióért.

A 2018-as ötödik körös játékos 12 szerelést mutatott be idén csak a special teamben, kickoffnál és puntnál is volt összeszedett fumble-je, négy év alatt pedig csak egy meccset hagyott ki. Karrierje során rájátszással együtt 90 tackle-je, három kierőszakolt fumble-je, két összeszedett fumble-je és egy sackje van a statisztikai lapján és egy fake puntnál volt egy 13 yardos elkapása is 2020-ban.

Ezzel együtt az évi 3,6 millió dolláros fizetés kifejezetten soknak tűnik, ennyi pénzért legalább egy csere szerepkört illene betölteni. Ehhez képest Neal négy év alatt csak 526 védősnepet volt a pályán, tavaly 171-szer jutott lehetőséghez és akkor sem játszott jól. Persze ez nem egy nagy pénz és a speciális egységben nyilván hasznos a játéka, de a legtöbb csapat ilyenkor inkább draftol valakit a hátsóbb körökben a posztra évi párszázezerért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!