Connect with us

Hír

A Raiders kész leülni tárgyalni Derek Carral

Új korszak köszöntött be Las Vegasban Dave Ziegler és Josh McDaniels érkezésével, de Ian Rapoport információi szerint nem lesz váltás irányítóposzton. Olyannyira nem, hogy a két ex-Hazafi Derek Carral számol és készek leülni a QB-val egy új szerződésről tárgyalni.

A márciusban 31 éves Carr idén lép a 2017-ben kötött 5 éves, 125 millió dolláros szerződésénék utolsó évébe – idén 19,8 millió dollárt kereshet és ennyit is foglal el a sapkából. Az elmúlt három évben ott volt a liga első felében a posztján, de évi 35 millió dollárnál olcsóbban ma már egy franchise irányító nem nagyon ír alá, ami a játéka alapján már eléggé határeset. (Igaz, ha valaki, akkor McDaniels pontosan tudja, milyen nehéz együtt dolgozni gyenge irányítókkal.)

Az alacsony cap hitjének köszönhetően egyébként nem muszáj különösebben kapkodnia a menedzsmentnek a döntéssel, ugyanis ha mást nem, jövőre relatíve olcsón tehetnek Carra franchise taget. Vagyis idén meg lehet nézni, tényleg jó fit-e az irányító McDaniels rendszerébe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!