Connect with us

Hír

A Colts egy év után elküldheti Carson Wentzet

Egy év késéssel, de Indianapolisban is rájöttek arra, amit már mindenki régóta tudott: Carson Wentz nem egy jó irányító. És hiába adott érte egy tavalyi harmadik és idei első körös picket a Colts, most mégis szeretnének legkésőbb március 18-ig megszabadulni a korábbi 1/2-estől (via Chris Mortensen).

Az Eagles kaszált, Wentz örülhet, a Coltsnál csak a remény maradt

“A Colts drágán vett egy összetört sportkocsit, rengeteget kell áldozni a fenntartására akkor is, ha nem sikerül felújítani, és csak akkor mondhatja el magáról, hogy ő is győztesen jött ki a vételből, ha a járgány úgy fog gurulni, mintha kvázi új lenne” – ezt írtam egy éve, miután az Eagles és Colts megkötötte a cserét. Azóta végérvényesen bebizonyosodott, hogy Wentz nem fog már úgy játszani, ahogy egyetlen jó szezonjában, viszont még mindig sokat fogyaszt, így még kísérletezni sem érdemes vele.

A 30 éves irányító idei 28 millió dolláros fizetéséből 15 millió dollár garantált, március 18-án viszont a maradék 13 millió is garantálttá válik. Amennyiben sikerülne Wentzet rásózni valakire, úgy mind a 28 milliót megspórolhatná a Colts, de erre a minimálisnál is kevesebb az esély, míg egy cut esetén 13 millió dollárt lehet megtakarítani. Nagyon meglepő lene, ha a határidő után is a Colts rosterén lenne a QB.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2022-02-14 13:26

Ez a szezon ennyire rossz lett volna, hogy már túl is kell adni rajta?

camillo 7777
2022-02-14 13:06

Nagy CW fan voltam. De tényleg elszált valami az emberben.
Azért nem csak egy jó szezonja volt.
De egy igazán kiemelkedő.

László
László
2022-02-14 09:29

Lehet hogy csak rosszul használták. :)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x